logo
Në vigjilje të Panairit të 23-të të Librit
Në vigjilje të Panairit të 23-të të Librit
Tirana 2020
Shoqata e Botuesve Shqiptarë organizon debatin "Letërsia shqipe, zhvillimet dhe e ardhmja e saj në kohën e globalizmit". Debati do të zhvillohet në Muzeun Kombëtar, ditën e shtunë, dt. 14 nëntor, në orën 10.00. Jeni të ftuar të merrni pjesë, fizikisht dhe online. Aktiviteti do të transmetohet në platformen zoom, live stream.