logo

Panairi i Librit i Prishtinës 2012

Shoqata e Botuesve Shqiptarë u paraqit në Panairin e Librit të Prishtinës, që u organizua në datat 04-10 qershor 2012, me një stendë kolektive të kujdesur grafikisht dhe estetikisht. Shtëpitë botuese pjesëmarrëse në këtë stendë kolektive ishin Neraida, OmbraGVG, DITURIA, Papirus, Fan Noli dhe Gjergj Fishta. Në stendën kolektive të përgatitur nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë...