logo
Në vigjilje të Panairit të 23-të Librit

Shoqata e Botuesve Shqiptarë organizon debatin "Arti i përkthimit dhe kontributi i letërsisë së përkthyer në kultivimin e shijeve të lexuesit". Debati do të zhvillohet në Bibliotekën Kombëtare, salla "American Corner", ditën e premte, dt. 13 nëntor, në orën 10.00. Jeni të ftuar të merrni pjesë, fizikisht dhe online. Aktiviteti do të transmetohet me zoom, live stream.


#PanairiILibritTirana2020 #LibriNjëPërqafimiGjatë #TeGjitheBashke

Panair_2_11_3