logo

Panairi i 13 i Librit “Tirana 2010″

Panairi i 13 i Librit, Tirana 2010, u zhvillua në datat 11-15 nëntor 2010 në ambientet e Pallatit të Kongreseve, organizuar nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë. Aty morën pjesë botues nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, si dhe autorë, përkthyes, publicistë e shumë personalitete të tjera të fushës kulturore. Panairi u çel më datë 11 nëntor 2010 nga Z. Kim Mehmeti, Prof. Dr. Sabri...