logo

Programi i Panairit të 16 të Librit “TIRANA 2013″


E MËRKURË 13.11.2013 18:00 – 20:00
“Shteti apo Tregu. Cilin model zhvillimi të ndjekim?”, autor Adrian Civici;
“Arsim i lartë. Për një shoqëri të hapur”, autor Fatos Tarifa;
"Shqipëria dhe çështja shqiptare pas Luftës së Parë Botërore”, autor Romeo Gurakuqi – Stenda e UET Press
më shumë

Çmimet e Panairit të 16 të Librit “TIRANA 2013″


Siç edhe është bërë traditë, Shoqata e Botuesve Shqiptarë, prej gati 11 vitesh jep edhe çmimet e Panairit të Librit. Juria e Panairit, e përbërë nga personalitete të kulturës si Dhurata Shehri, Saverina Pasho, Parid Teferiçi,  Fatos Baxhaku dhe Arta Marku filloi punën që në ditët e para të muajit gusht. Ceremonia e Ndarjes së Çmimeve të Panairit u zhvillua ditën e shtunë
më shumë

Panairi i 16 iLibrit “TIRANA 2013″

Panairi i 16 i Librit “Tirana 2013″ u zhvillua në datat 13-17 nëntor në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Ky panair mund të konsiderohet si ngjarja më e rëndësishme kulturore, jo vetëm në botën e librit, për gjithë hapësirën shqipfolëse, me pjesëmarrjen e shtëpive botuese dhe personaliteteve më të njohur të politikës e të kulturës në Shqipëri....
më shumë