logo
Juria e përbërë nga: Virgjil Muçi (kryetar), Persida Asllani, Nasi Lera, Alfred Lela dhe Beti Njuma shpallën fituesit si më poshtë me motivacionet përkatëse: 
Çmimi i mirënjohjes: Petro Zheji me motivacionin: “Për korpusin e jashtëzakonshëm të kryeveprave të letërsise botërore të sjella nga një sërë autorësh, nga më të medhenjtë e të gjitha kohërave e të gjitha.
më shumë
Panairi i 17 i Librit “Tirana 2014″ 

NJOFTIM

Të nderuar kolegë, botues, autorë e përkthyes. Ju vemë në dijeni se ka filluar nga puna juria e çmimeve të Panairit të Librit 2014.Shoqata e Botuesve ka vendosur të jepen këta çmime: 
- Autori i vitit 2014 
- Përkthyesi i vitit 2014 
- Libri më i mirë për fëmijë 2014 
- Çmimi i veçantë i Jurisë “Jeronim de Rada”
më shumë

Panairi i 17 i Librit “Tirana 2014″

Më datë 12-16 nëntor 2014 hap siparin Panairi i Librit “Tirana 2014”. Ky është Panairi i 17 që zhvillohet radhazi në qytetin e Tiranës nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë, e cila organizon Panairin e Librit të Tiranës qysh prej vitit 1998 dhe ka treguar tashmë se është një organizatore efikase e aktivitetit më të madh vjetor për librin, duke shënuar rezultate në rritje nga ...
më shumë