logo
Anëtarët e Jurisë
Tashmë është krijuar edhe tradita e përzgjedhjes së përkthimit më të mirë në shqip të një vepre nga gjuha frënge, në kuadrin e panairit të Librit, mbështetur nga Ambasada franceze dhe ShBSh. Në jurinë e këtij viti bëjnë pjesë përkthyesit e mirënjohur: Mirela Kumbaro, Saverina Pasho dhe Xhimi Lazri. Vitin e kaluar këtë çmim e fitoi përkthyesja Saverina Pasho, për përkthimin e librit të Milan Kunderës, “Lehtësia e padurueshme e qenies”
Juria_23